απεργία αποχή | Synexizoyme Thn Apergia Apoxh Apo A3iologhsh Aytoa3iologhsh Olympio Bhma

Εάν υπάρχει απαρτία οι συμμετέχοντες στην απεργία-αποχή απαιτούν να καταχωρηθεί το περιεχόμενο της δήλωσης ως άποψή τους στο βιβλίο πρακτικών ώστε να γίνεται σαφής η συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή και να μην. Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Δευτέρας και στα συλλαλητήρια τονίζει η ΑΔΕΔΥ.


Synexizoyn Dynamika Oi Daskaloi Thn Apergia Apoxh Patrinorama

Ενέργειες βήματα για την υλοποίηση της απόφασης του ΔΣ της ΔΟΕ.

απεργία αποχή. Καταγγέλλει ότι πρόκειται για μεθόδευση καθώς η εν λόγω απεργία-αποχή γίνεται για τους ίδιους ακριβώς λόγους και με τα ίδια ακριβώς αιτήματα που προέβαλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκπαιδευτικών στη δική τους. Εκτός από τον παράνομο χαρακτήρα της απεργίας που είχε διαπιστωθεί και με την προηγούμενη δικαστική απόφαση. απεργία αποχή από κάμερες στην τάξη απεργία αποχή από απουσίες και εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις καταλήψεις μη διεξαγωγή διαγωνισμάτων μη κατάθεση βαθμολογίας και φυσικά απεργία αποχή από τις.

Παράνομη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ από την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου - Και χρηματική ποινή ύψους 3000 ευρώ για κάθε παράβαση. 4 Οι ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που συνεχίζουμε τον αγώνα με την απεργία αποχή να απευθυνθούμε σε όλους τους συναδέλφους που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μας και να τους καλέσουμε να μη συμμετέχουν ούτε στις ομάδες δράσης. χαιρετίζει τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα οι οποίοι αψηφώντας την εκστρατεία τρομοκράτησης εναντίον τους από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία αποχή.

Παρασκευή 81021 το ΥΠΑΙΘ έσυρε στα δικαστήρια και την ΑΔΕΔΥ η οποία είχε προκηρύξει απεργία αποχή στηρίζοντας τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες. Παράνομη και καταχρηστική και πολιτική έκρινε την απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ το δικαστήριο. Παράνομη έκρινε το Εφετείο Αθηνών την απεργία αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών το οποίο εξέτασε τις δύο εφέσεις των Ομοσπονδιών ΟΛΜΕ και ΔΟΕ και της υπουργού Παιδείας Ν.

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε με σημερινή απόφαση το Πρωτοδικείο την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση την οποία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Επιπλέον σήμερα σσ. Παράνομη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία - αποχή της ΑΔΕΔΥ από την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

Την περασμένη εβδομάδα το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι η απεργία-αποχή που είχαν κηρύξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΟΕ ΟΛΜΕ ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΟΙΕΛΕ κατά της αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου ήταν παράνομη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι η απεργία αποχή της ΟΛΜΕ δεν είναι καταχρηστική και δεν διέταξε την απαγόρευση της συνέχισής της κι έτσι το ΥΠΑΙΘ προσφεύγει ενάντια στην απόφαση αυτή. σε συνέχεια και υλοποίηση της.

Επίσης η ΟΛΜΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 11 Οκτώβρη 100000 απεργοί περίπου 70 και στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη τη. Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Εφετείο Αθηνών την απεργία - αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνσύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας το οποίο εξέτασε τις δύο εφέσεις των Ομοσπονδιών ΟΛΜΕ. Ο νικηφόρος αγώνας του κλάδου ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση του ΠΔ.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχθηκε ότι η απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ είναι παράνομη και καταχρηστική ιδίως επειδή αξιώνει την κατάργηση των ψηφισμένων νομοθετικών διατάξεων για την αξιολόγηση εκπαιδευτικού. 1522013 και του ν40242011 καθώς και το συντριπτικό ποσοστό του. THETOC TEAM published 08 Οκτ.

Κεραμέως κατά της ΑΔΕΔΥ που έχει ήδη εκδικαστεί και αφορούσε στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση. Στο twitter η Υπουργός Παιδείας δεν έχασε την. Απεργία αποχή υλοποιήθηκε πρόσφατα από την ΔΟΕ για τη μη εφαρμογή της ζωντανής αναμετάδοσης στην τάξη και φυσικά απεργία αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολείων που προβλέπονται στον ν469220.

απεργία αποχή από κάμερες στην τάξη απεργία αποχή από απουσίες και εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις καταλήψεις μη διεξαγωγή διαγωνισμάτων μη κατάθεση βαθμολογίας και φυσικά απεργία αποχή από τις διαδικασίες. Επίσης η ΟΛΜΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 11 Οκτώβρη 100000 απεργοί περίπου 70 και στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη τη. Το ΔΣ της ΔΟΕ.

Το πρωί η υπουργός Παιδείας κατέθεσε αγωγή η οποία λόγω κατεπείγοντος εκδικάστηκε εντός της ημέρας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η νέα αυτή πανομοιότυπη απεργία-αποχή. Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή ενώ θα επιβάλλεται ποινή 3000 ευρώ για κάθε παράβαση. Σε απεργία προχωρούν σήμερα Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί με τις ομοσπονδίες δασκάλων και καθηγητών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 1130 το πρωί έξω από το Εφετείο όπου θα εκδικαστεί η έφεση του.


A3iologhsh Ekpaideytikwn Paranomh H Apergia Apoxh H Anarthsh Keramews Newsbomb Eidhseis


Poe Doy Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh Ths Aade


Synexizoyme Thn Apergia Apoxh Apo A3iologhsh Aytoa3iologhsh Olympio Bhma


Olme Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh


Paranomh H Apergia Ths Adedy Gia Thn Apoxh Twn Ekpaideytikwn Apo Thn A3iologhsh


27 09 2021 Nees Dieykriniseis Gia Thn Apergia Apoxh O L M E Omospondia Leitoyrgwn Meshs Ekpaideyshs


A3iologhsh Ekpaideytikwn Teixos Apotrophs H Apergia Apoxh Alfavita


A3iologhsh 17 Erwthseis Kai Apanthseis Gia Thn Apergia Apoxh Alfavita


Meta Synexizoyme Thn Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh Sto Dhmosio


Apergia Apoxh Oiele H Apofash Toy Dikasthrioy Den Einai Amesa Ektelesth Alfavita


Ekpaideytikoi A3iologhsh To Efeteio Ebgale Paranomh Alla Oxi Kataxrhstikh Thn Apergia Apoxh Aygh


Meta Synexizoyme Thn Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh Sto Dhmosio Ygeionomikoi Gr


Efeteio Paranomh H Apergia Apoxh Twn Ekpaideytikwn H Efhmerida Twn Syntaktwn


Telikh Enhmerwsh Ka8olikh H Symmetoxh Sthn Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh Sta Sxoleia Toy Syllogoy Mas Syllogos Ekpaideytikwn P E Peiraia H Proodos


Apergia Apoxh Apo Thn A3iologhsh Twn Sxoleiwn Youtube


Ka8olikh Symmetoxh Sthn Apergia Apoxh Syllogos Ekpaideytikwn P E Nikaias Peiraia


Sepe H A8hna Odostrwthras H Apergia Apoxh Sthn A3iologhsh Keramews Sta Sxoleia Ths Ey8ynhs Mas Kai Synexizoyme


H Olme Stamata Thn Apergia Apoxh Gia Thn A3iologhsh Twn Ekpaideytikwn


Paranomh Kri8hke H Apergia Apoxh Twn Ekpaideytikwn Apo Thn A3iologhsh Atexnws

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url