απεργία Cosco, Peiraias Nea 24wrh Apergia Oi Ergazomenoi Ths Cosco Reportaz Net

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων της Cosco Το μήνυμα των απεργών της Cosco Οι απεργοί εργάτες του λιμανιού απευθυνόμαστε σε σας. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Cosco 1558 04112021 Αναστολή κινητοποιήσεων και νέα 48ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο ΣΕΠ.


Https Re Union Gr 2021 10 27 Ergazomenoi Cosco Katholiki Symmetochi Ergazomenoi Cosco Ka8olikh Symmetoxh Sthn Apergia K Shmera Sygkentrwsh Stis 6 30 M M Sthn Pl Korah Peiraiaspic Twitter Com S8zhhrsdld Synekde

Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα VIDEO - ΦΩΤΟ 902gr.

απεργία cosco. Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν ομόφωνα οι εργάτες στις προβλήτες της cosco στο λιμάνι του Πειραιά σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου συνεχίζοντας για 7η μέρα τον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησαν. Όλες και όλοι στο πλευρό τους. Η πρόσφατη νικηφόρα απεργία των εργαζόμενων διανομέων δείχνει το δρόμο για να νικήσουν και οι εργαζόμενοι στη cosco.

Δεύτερη νικηφόρα απεργία εργαζομένων σε ένα μήνα. Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στις προβλήτες του λιμανιού του Πειραιά μετά το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε. Την ίδια ώρα δυναμώνει συνεχώς το κύμα αλληλεγγύης εργαζομένων από διάφορους κλάδους στον δίκαιο αγώνα και την απεργία των εργαζομένων της COSCO.

48ωρη απεργία στα επιβατηγά πλοία 10 11 Νοεμβρίου Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν από τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι της cosco Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία των λιμενεργατών. Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Νέα 48ωρη απεργία στην Cosco 5 και 6 Νοεμβρίου.

Αρνητική η Cosco στα αιτήματα των εργαζομένων της. Στο μεταξύ η διοίκηση του ΣΕΠ θυγατρική της Cosco προσέφυγε εκ νέου στα δικαστήρια ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των λιμενεργατών. Με νέα 24ωρη απεργία την τρίτη κατά σειρά από την περασμένη Δευτέρα που έχασαν τον συνάδελφό τους Δημήτρη Δαγκλή στο εργασιακό γκέτο της cosco λόγω της έλλειψης ακόμα και των στοιχειωδών μέτρων προστασίας της ζωής τους.

Με τέσσερα βασικά αιτήματα συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η απεργία των λιμενεργατών στις εγκαταστάσεις φορτοεκφόρτωσης. Έτσι από τις 12 τα μεσάνυχτα βρίσκονται σε νέα 24ωρη απεργία ενώ το πρωί της Παρασκευής θα προχωρήσουν σε μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Cosco.

Ύστερα από τις ουρές των πλοίων που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της συνεχούς διαμαρτυρίας και των απεργιακών κινητοποιήσεων των. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στις προβλήτες της Cosco. Καθολική συμμετοχή στην απεργία - Συγκέντρωση στις 630 μμ.

να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην νέα 24ωρη απεργία των λιμενεργατών και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση απευθύνουν τα. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης. Ένα μήνα και κάτι μετά τους διανομείς της efood νίκη και για τους απεργούς εργάτες της Cosco - Ε.

Οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο λιμάνι του Πειραιά ζητούν σύγχρονες συνθήκες. Oι εργαζόμενοι στις προβλήτες της cosco στον Πειραιά συνεχίζουν τον μεγάλο απεργιακό αγώνα τους με νέα 48ωρη απεργία την Παρασκευή 5 Νοέμβρη και το Σάββατο 6 Νοέμβρη συσπειρωμένοι στο σωματείο τους την ΕΝΕΔΕΠ για τη. Σε νέα 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της cosco Παράλληλα το πρωί της Παρασκευής θα κάνουν μηχανοκίνητη πορεία στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αν η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά συνεχιστεί είναι βέβαιο καθώς στο παγκόσμιο εμπόριο υπάρχει διαταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα ότι θα έχουμε πρόβλημα στην κίνηση όλου του εμπορίου στη χώρα τις ημέρες των. Οι cosco dport. Κοραή ΦΩΤΟ Με καθολική συμμετοχή συνεχίζεται το 2ο απεργιακό 24ωρο των εργαζομένων της COSCO απαντώντας στο εργοδοτικό.

Κάλεσμα 1330 την Παρασκευή στο ΣΕΜΠΟ για απεργιακή περιφρούρηση. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους με νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν χθες 3010. Συλλαλητήριο 1830 καλούν η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ σωματεία και το Εργατικό Κέντρο.

Η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά μαίνεται για πέμπτη ημέρα με τον αγώνα των εργαζομένων της cosco να συνεχίζεται την ώρα μάλιστα το ζήτημα του εργατικού δυστυχήματος που προκάλεσε τον θάνατο του 46χρονου λιμενεργάτη. Σε μια χθεσινή εξέλιξη η.


Peiraias Paranomh Kai Kataxrhstikh Kri8hke H Apergia Twn Ergatwn Sthn Cosco In Gr


Paranomh Ekrine Thn Apergia Twn Ergazomenwn Ths Cosco To Amerolhpto Dikasthrio Hmerodromos


Ergazomenoi Cosco Nea 24wrh Apergia Enantia Sto Ergodotiko Egklhma Me Nekro Ergath


Ergazomenoi Cosco Kanonika H Apergia Aporrif8hke H Prosfygh Ths Etairias


Nekros Ergaths Ths Cosco Sto Limani Toy Peiraia Oi Ergazomenoi Prokhryssoyn Apergia Alerta Gr


Paranomh Ekrine Thn Apergia Twn Ergatwn Ths Cosco H Astikh Dikaiosynh H Apergia Synexizetai Me Kalypsh Toy Ekp


Peiraias Nea 24wrh Apergia Oi Ergazomenoi Ths Cosco Reportaz Net


Apergia Stis Problhtes Toy Peiraia Gia To Ergatiko Dystyxhma Ertnews Gr


Apergia Sto Limani H Cosco Ekane Dekta Ta Perissotera Aithmata Twn Ergazomenwn Nea Genikh Syneleysh Ayrio


Cosco Me 24wrh Apergia Apantoyn Oi Ergazomenoi Sto Prodiagegrammeno Egklhma Hmerodromos


Apergia Cosco Ikanopoih8hkan Ta Perissotera Aithmata Synexizoyme Dhlwnoyn Oi Limenergates Pireasnews Gr


Se Nea 24wrh Apergia Oi Ergazomenoi Ths Cosco Eidhseis Nea To Bhma Online


Nea 48wrh Apergia Sth Cosco Circogreco


Cosco Nea 24wrh Apergia H Etaireia Prokalei Akoma Kai Meta Ton Tragiko 8anato Toy 45xronoy Aygh


Apergia Cosco Anatara3eis Sto Isozygio Eisagwgwn E3agwgwn Megalwnei To Kyma Allhleggyhs To Koyti Ths Pandwras


Apergia Sto Katergo Ths Cosco Pantiera Antikapitalistikh Enhmerwsh


Cosco Proklhtikh Stash Ths Ergodosias Nea 24wrh Apergia Twn Ergazomenwn Gia Metra Prostasias Alt Gr


Oi Ergazomenoi Ths Cosco Synexizoyn Me Nea 24wrh Apergia Ton Agwna Toys Pairnontas Dynamh Apo To Megalo Syllalhthrio Atexnws


Nea 48wrh Apergia Twn Ergazomenwn Ths Cosco Ston Peiraia

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url